Ztracený náramek


Máte rádi módní doplňky? Já sama osobně bych bez módních doplňků být nemohla. Mám ráda náušnice, náramky a tak podobně. Nejhorší je, když jsem k narozeninám dostala krásný, stříbrný, veliký náramek od maminky. Myslím si, že mohl stát tak dva tisíce korun. Měla jsem ho asi rok a půl nebo možná déle, ale vím, už jsi na tom bylo, že jsem potom byla s partnerem v kině a potom další den v lese na houbách a náramek. Jako by z ničeho nic z mé ruky zmizel, takže absolutně nevím, kde by právě mohl můj náramek nyní být. Myslela jsem si, že bude v jednom z aut, bohužel ani v jednom autě náramek nebyl, takže začínám uvažovat, že asi tento krásný módní náramek zůstal v kině anebo někde v lese.

Ztratila jsem náramek.

Ani nevíte, jak moc mě to mrzí, protože tyhle šperky mám moc ráda. Dokonce jsem také dostala od maminky na Vánoce krásný stříbrný prsten. Ten také musí být opravdu hodně drahý, protože má v sobě opravdu veliký kamínek. Moje maminka si dává také na štrekách záležet a také jí baví móda. Také má ráda různé doplňky. Moje maminka si zase dává záležet na tom, aby měl opravdu ty největší černé brýle. Nejraději by měla brýle XXL. Ale bohužel zatím existují jenom XL brýle.

Šperky mám moc ráda.

A taky jsem si řekla, že nejlepší by bylo, kdyby třeba lidé také uvažovali, jaké módní doplňky budou mít rádi anebo které doplňky budou nosit. Také by bylo nejlepší, abyste vždycky své módní doplňky nosili opatrně, abyste něco neztratili, jako například já ten náramek. Kolikrát si říkám, že bych se podívala i do kina, kde jsme byli, ale myslím si, že už by to někdo vzal a že se to určitě nechám, protože náramek byl drahý a těžký a vypadal opravdu skvěle. Bylo to krásný módní doplněk. Pak zase moje sestra tak ta vůbec nenosí žádné módní doplňky. Ona říkala, že je to zbytečné, nebo že je to zbytečné utrácení peněz. Já si ale myslím zase pravý opak.